Skip to Content

Ízelítő munkáimból. Több kép a Galéria menüből érhető el

SlideshowBemutatkozás:

Vállalkozásomat 1997-ben alapítottam, tevékenységi körként gipszkarton szerelö szakmában.

Szakmai szeretetem és maximalista gondolkozásom megvalósulásaként, gyors, pontos, magas minöségü, színvonalas munkák kerültek kivitelezésre - megrendelöink legnagyobb megelégedésére! A kivitelezési színvonalból nem engedve, folyamatosan bövülö megrendeléseknek kellett eleget tennünk, melynek 3 fös létszámmal már nem tudtunk megfelelni.
Az ország egész területén vállalunk és végzünk munkákat. Több alvállalkozói csapattal dolgozom, akik tudják képviselni azt a minöségi és pontossági elvárást, amit joggal várnak el tölünk a megrendelöink. Ezzel a saját létszámmal, illetve alvállalkozóink munkatársaival el tudunk végezni több és nagyobb munkákat is, amik a referencia munkákból is kitünnek.
A 15 év alatt több könnyüszerkezetes ház gipszkartonozását végeztük el. Szállodák felújítási munkáin, újonnan épült irodaházak több ezer négyzetméteres belsö kialakításán ugyanúgy dolgoztunk, mint családi házak, lakások kisebb átalakítási munkáin.
Az általunk leginkább kedvelt terület mégis a nagyobb precizitás és hozzáértést igénylö dekorációs munkák pl.: donga mennyezet; vitorla mennyezet; boltívek; körívek; gúlák; rejtett világítás, kandallók külsö design elemei, stb.
Megbízható szakember csapatunkkal teljeskörü lakásfelújításokat is vállalunk. (lsd. A Szolgáltatások menüpont alatt)
Forduljon hozzám bizalommal, mi biztosan megvalósítjuk minden elképzelését!

BECSÜLET! Szakmai tudás, pontosság, emberiesség.
Ezek a gondolatok jutnak eszembe, fontossági sorrendben a vállalkozásomról.
Ravasz Tamás